8 thoughts on “Artikel Planet Projotamansari di Radar Jogja”

  1. mas yan au adek kelasmu biyen (aku reti seko mas hamid bocahmiring).. piye kabare paserbumi? au gabung mas ro cah-cah paserbumi njenengan rak sok moto neng stadion toh mas… tak link yo mas (lam kenal)

Leave a Reply